top of page

Fjellspa i vakre Vågå

19.april - 21.april

Ta tilbake hvilepulsen og få et pusterom med tid til hele deg!

Denne helgen kan du puste inn frisk, norsk fjell-luft, starte dagene med velgjørende yogaøkter, få forståelse for hvordan du kan bruke yoga som din “medisin”, forståelse for hva din kropp forteller deg samt at du får verktøy til å gi deg selv en god hverdagshelse!

Pakkepris

 

8500,- pr pers

Hvordan vi som bor i naturens “matfat” kan ta tilbake kunnskap om hvordan bestemor brukte naturens skafferi.

 

Helgen arrangeres i samarbeid med Unni fra Skrotten og Trine fra Eihra.

Unni grunnleggeren av Skrotten og har 13 års erfaring med terapi, og er utdannet Yin yoga instruktør. Hun jobber som massasjeterapeut og friskvernkonsulent.

https://skrotten.no/massasje/

Trine er grunnleggeren av Eihra. Har 25 års erfaring med terapi, undervisning, kurs og utdanning, selvutvikling og coaching innen yoga, yin yoga, holistisk medisin og naturmedisin med ulike behandlingsmetoder, spesielt fra østlig filosofi og fem-elementteori.

https://www.eihra.no/blog/fjellspa

Høres det fristende ut, kan vi tilby følgende:

Ankomst fredag 19.april:

Innsjekk fra 16.00

Vi starter 18.30 med å ønske deg velkommen til kveldsmat og velkomstsamling.

Dette er DIN RE-START HELG hvor vi sammen kan fylle dagene med ro, hvile, yoga, lokal gourmetmat, velgjørende gode opplevelser og aktiviteter som gir deg påfyll, mer energi og overskudd i hverdagen.

Du vil også få naturopplevelser, nærende samtaler ute rundt bålet, peiskos og “kveldseto” med forståelse for gammel tradisjonell folkehelse med urter.

I tillegg til varmende badstu før og etter en dukkert i det nydelige Vågåvatnet. Her finner du grønne brevatn for en styrkende og velgjørende varme og kulde opplevelse.

Pakken inkluderer full pensjon med overnatting, mat og alle aktiviteter.

Utfyllende program kommer

20210924_160534~2.jpg
Vinter_vågå_hvit_jul_vinterferie_snø_villa_vågå

Villa Vågå Hotel

Hotellet ligg i den vakre fjellbygda Vågå, MIDT i Nasjonalparkriket - omkranset av 5 nasjonalparker - blant anna Dovrefjell, Rondane og Jotunheimen. Dette er et hotell med nærhet til naturen og norsk tradisjonar, og området byr på mange flotte turmuligheter, sommer som vinter! Her kan du nyte den unike atmosfære, eller reise ut og oppleve norsk kultur og natur på sitt beste.

Gamle storgårder og husmannsplasser hviler på små hyller i dalsiden, høyt over det irrgrønne Vågåvatnet, der Jotunheimens snødekte tinder speiler seg. Her finn du Vågå Hotel. Og hit er du velkommen som vår gjest.

bottom of page